Werken én leren bij

Werken én Leren bij Bouwgroep Schrijver

Hierom wil jij werken en leren bij
Bouwgroep Schrijver

Ruimte om jezelf te ontwikkelen

Bij Bouwgroep Schrijver kun jij doorgroeien in jouw vak. Wij staan graag open voor het verschaffen van trainingen en opleidingen om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen.

Goede begeleiding door ervaren collega's

Professionele groei is afhankelijk van goede begeleiding door ervaren collega's. Het delen van kennis en expertise helpt jouw om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Een goed salaris

Bouwgroep Schrijver betaalt niet alleen een passend salaris, maar ook de kosten voor diverse opleidingen en trainingen. Wij investeren graag in de groei en ontwikkeling van onze collega's.

Metselaar
Metselaar Gideon van der Meijden

Ik werk ondertussen weer al een aantal jaren voor Bouwgroep Schrijver. Het is allemaal begonnen met een stage en ondertussen zit ik nu in vaste dienst als metselaar. Wat mij het meeste trekt is om mooie dingen te metselen op grote nieuwbouw projecten. In de tussentijd heb ik al veel geleerd van mijn collega’s op de bouw en het is altijd erg gezellig onderling.

Student
Timmerman Floris Janssens

Het was voor mij eigenlijk logisch dat ik bij Bouwgroep Schrijver ging werken. Mijn vader heeft er gewerkt en ik heb hier al meerdere keren vakantiewerk gedaan en stage gelopen. Het werk vind ik fantastisch en het is erg gezellig met de collega’s onderling. Ik leer hier een heleboel van m’n leermeester. Voorlopig ben ik nog niet uitgeleerd! Mijn ambitie is om zover mogelijk te komen qua functie binnen de bouw.

Student
Timmerman Leander van Gilst

Sinds 2019 werk ik bij Bouwgroep Schrijver en heb het erg naar m’n zin. Ik ben erg te spreken over werken bij Bouwgroep Schrijver. Het werk is erg divers, ik kan goed overweg met mijn collega’s; er hangt een gezonde sfeer. Samen met ons team hebben we al veel mooie projecten gerealiseerd, van nieuwbouw tot renovatie. Ook met de opleiding die ik momenteel nog volg wordt ik goed begeleid en ondersteund.

Student
Timmerman Brent de Jongste

Het werken in de bouw is mij eigenlijk met de paplepel ingegoten; bijna mijn hele familie werkt in de bouw. M’n vader heeft in het verleden ook voor Bouwgroep Schrijver gewerkt en via een bekende kwam ik hier nu ook terecht. Het samenwerken op de bouw spreekt mij erg aan. Er heerst een fijne sfeer en ik werk in een leuk team! Daarnaast krijg ik voldoende ruimte om te werken aan mijn opdrachten voor school en word ik begeleid door m’n leermeester. Na deze opleiding wil ik graag nog niveau 4 doen en zie ik mezelf in de toekomst als uitvoerder.

Kees Berman
Timmerman Kees Berman

2 jaar geleden ben ik bij Bouwgroep Schrijver komen werken. Voor die tijd was het werk wat ik deed heel wat anders. Hiervoor was ik signmaker en op zoek naar een andere uitdaging. Na een goed gesprek kreeg ik de kans om mezelf om te scholen en in dienst te komen bij Bouwgroep Schrijver. Hier werk ik nu al 2 jaar met veel plezier. Er is een goede werksfeer en ik krijg de kans om mezelf te ontwikkelen en door te groeien. Mijn niveau 2 opleiding heb ik afgerond en ik ben nu bezig met niveau 3. Die hoop ik komend jaar af te ronden, en mezelf verder te ontwikkelen als een allround timmerman.

Kom jij ons team versterken?
Kom jij ons team versterken?