Jouw Collega's

Maak kennis met je toekomstige collega’s

Benieuwd hoe jouw (toekomstige) collega’s het vinden om bij Bouwgroep Schrijver te werken? Ze vertellen het je graag!
Projectleider
Projectleider Nico Baaij Bouwbedrijf Schrijver | 's-Gravenpolder

Mijn werkgever is erg betrokken. Het zit in kleine dingen, zoals in de wandelgangen even vragen hoe het gaat. Maar ik denk dan ook aan de geweldige werkplekken die we hebben gekregen na de interne verbouwing. Verder is de jaarlijkse BBQ voor de bouwvak altijd een heel leuk moment met alle collega’s en hun gezinnen. Als laatste vind ik het mooi dat er serieus geluisterd wordt naar behoeftes die er zijn, zoals de behoefte aan een training bijvoorbeeld. Dit wordt als het even kan ook gewoon geregeld.

Werkvoorbereider Niels Flikweert Jongekrijg Maasbouw | Puttershoek

Bij Jongekrijg Maasbouw krijg ik alle vrijheid om me te ontwikkelen, zowel persoonlijk als in mijn functie. Om jezelf te verdiepen en door te groeien worden er opleidingen aangeboden. Ook als team volgen we regelmatig trainingen. Je krijgt hier de kans om je persoonlijk én als team te ontwikkelen.

Timmerman
Timmerman Arinco de Visser Jongekrijg Maasbouw | Puttershoek

Ik werk al ruim 3,5 jaar bij Bouwgroep Schrijver en ik kan je vertellen dat ik het daar ontzettend naar mijn zin heb. Ik vind het geweldig om dagelijks mee te werken aan onze mooie projecten. Maar wat mij echt voldoening geeft, is het feit dat ik mijn kennis en ervaring kan delen met jonge leerlingen. Ik neem mijn rol als leermeester dan ook zeer serieus en ik doe er alles aan om de leerlingen op te leiden tot goede vakmensen.

Uitvoerder
Uitvoerder Pieter van der Grond Bouwbedrijf Schrijver | 's-Gravenpolder

Mijn werkdag ziet er heel divers uit! Elke morgen de bouwplaats openen en helpen met opstarten werk van collega’s en onderaannemers. Verder horen er ook administratieve werkzaamheden bij, zoals mailverkeer en bonnenadministratie. Door de dag heen een rondgang over de bouw om de kwaliteit en planning te maken. En tussendoor beschikbaar zijn voor eventuele vragen en uitdagingen.

Administratief medewerkster
Administratief medewerkster Marjolein Hoogerland Bouwbedrijf Krijger | Poortvliet

Als administratief medewerkster zit ik altijd aan de receptie. Daardoor heb je veelvuldig, maar ook veelzijdig contact. Contact met opdrachtgevers, collega's, onderaannemers en leveranciers die op kantoor komen. Maar ook contact via de telefoon en mail. Op de administratie hebben we een afwisselende functie, die we met elkaar oppakken. Bezoekers ontvangen, telefoontjes aannemen, e-mails beantwoorden, de administratie bijwerken en ook een stukje planning. We hebben een fijn team, waarin we met elkaar klaarstaan voor onze opdrachtgevers.

Machinaal houtbewerker
Machinaal houtbewerker Adriaan Offermans Bouwbedrijf Schrijver | 's-Gravenpolder

Bouwbedrijf Schrijver is een mooi en fijn bedrijf, qua identiteit en collegiale sfeer. Ook geven ze je de ruimte naar eigen inzicht te werken. Van kasten en tafels tot kozijnen, ramen en deuren of restauratie van allerlei objecten. Mijn werk is genieten!

Tegelzetter
Tegelzetter Henk de Ruiter Bouwbedrijf Krijger | Poortvliet

Geen dag is bij mij hetzelfde! Alle werkzaamheden komen wel met regelmaat terug, maar het is geen sleurwerk. Ik regel alle werkzaamheden zelf, ik heb geen agenda, maar ben vrij man. Als het werk maar op tijd klaar is. Bij ons bedrijf ben je geen nummer en is de collegialiteit groot. Het is fijn werken bij ons.

BIM Engineer Johan Schrijver Bouwbedrijf Schrijver | 's-Gravenpolder

Zoek je een dynamische werkomgeving, volop doorgroei mogelijkheden en wil je werken aan de meest gevarieerde projecten die de bouw te bieden heeft? Dan moet je hier komen werken.

Planvoorbereider
Planvoorbereider Jan-Dirk Marteijn Bouwbedrijf Schrijver | 's-Gravenpolder

De lijnen bij Schrijver zijn kort. Ik praat gemakkelijk met collega’s, bedrijfsleider en met directie. Alle collega’s zijn heel benaderbaar, ook die op andere locaties. Kortom, je kunt hier met iedereen contact maken in een open sfeer. Belang en welzijn van collega’s en personeel staan hoog in het vaandel.

Projectleider
Projectleider Frans Mallan Bouwbedrijf Krijger | Poortvliet

Afhankelijk van de ambities die je persoonlijk hebt, zijn er naar mijn inzien voldoende doorgroei mogelijkheden binnen Bouwgroep Schrijver. Het verbreden van je kennis en vaardigheden op een andere discipline is volop aanwezig binnen Bouwgroep Schrijver.

Projectleider Marnix van Bruchem Jongekrijg Maasbouw | Puttershoek

Bouwgroep Schrijver is een fijne organisatie. Ik heb leuke collega’s en we werken samen met elkaar aan hele mooie en uitdagende projecten. Geen dag is hetzelfde. Er is ruimte voor ontwikkeling op persoonlijk- en werkgerelateerd vlak. Ieder persoon in de hele organisatie is benaderbaar voor een praatje of overleg. Ook is er ruimte voor eigen inbreng.

Projectleider
Projectleider Ad de Bruijne Broere De Bruijne | Terneuzen

Bouwgroep Schrijver is een modern bedrijf wat zich constant probeert te verbeteren met een prettige werksfeer waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en prima arbeidsvoorwaarden. Er zijn binnen Bouwgroep Schrijver korte lijnen, er wordt naar je geluisterd en de leidinggevenden zijn makkelijk benaderbaar en staan voor alle vragen open.

Hoe kom jij ons team versterken?
Hoe kom jij ons team versterken?